Handgjorda produkter från Irland, skapade från naturen och med kärlek. Historian börjar i Donagh Quigley och Gemma McGowan kök 2010 med tillverkning av tvål som såldes på lokala marknader och till snälla grannar. Sedan dess har grytorna blivit större, liksom produktsortimentet och antalet hjälpande händer. Visionen är att sprida glädje och att få människor att uppskatta de små sakerna i vardagen samt att göra så få avtryck på vår omvärld som möjligt. Genom att använda noga utvalda eteriska oljor och naturliga ingredienser med ljuvliga dofter så har de skapat ett sortiment som boostar både humör och hud. Till förpackningar används FSC-godkänt papper och trycket görs med miljövänligt vegetabiliskt bläck. Produkterna kommer i fina förpackningar med vackra illustrationer.

Naturligt innehåll utvunnet från kokosnöt, frukter, växter och doftande eteriska oljor. Alla produkter är 99,7% naturliga och innehåller inga konstgjorda ingredienser.
0,3% av innehållet är godkänt bindningsmedel och konserveringsmedel för att garantera kvalitet. Inga produkter är testade på djur i något led och säkra för dig som är vegan.